Școala de vară ACS Interactive
06.05.2013

Școala de vară de Design web si CMS se adresează studenților Facultății de Automatică și Calculatoare pasionați de web și îi va ajuta să acumuleze competenţe în elaborarea, implementarea, monitorizarea, controlul şi evaluarea unui proiect web.

Școala de vară va avea loc în perioada Iunie – Iulie, pe durata a 3 săptămâni, cu un program de 4 ore pe zi, în …cadrul unui laborator al facultății.

Programa școlii de vară urmărește familiarizarea elevilor cu aspectele tehnice ale principalelor CMS-uri, aspecte legate de proiectarea si designul proiectelor web, dar şi dobândirea unor competenţe de tip funcţional, referitoare la managementul unui astfel de proiect, pornind de la o nevoie/problemă reală identificată în comunitate.

Proiectul are următoarele finalități:
– Dezvoltarea competenţelor de elaborare, de implementare şi de evaluare a unui proiect web, pornind de la o nevoie/problemă concretă;
– Dezvoltarea competenţelor de lucru cu principalele CMS-uri
– Dezvoltarea (în echipe de 2 studenți) a unor proiecte reale de dezvoltare web cu impact în comunitatea Facultății de Automatică și Calculatoare.